![]() ![]() Panerad fisk, fiskpinnar![]() Panera fisk är lätt och hemlagade fiskpinnar smakar bättre än köpta! Använd den vitfisk du har. Allt från sej till aborre är gott. Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Tina fisken om den är fryst och låt den rinna av väl. Torka med lite hushållspapper. Skär fisken i bitar på 6-7 centimeter. Vispa upp ägget i en skål stor nog att doppa fiskbitarna i. Häll vetemjöl i en skål och ströbröd i en annan skål. Blanda saltet och pepparn i mjölet. Värm upp en stor stekpanna med oljan i. Doppa nu fiskbitarna i vetemjöl. Därefter i det vispade ägget. Och sist i skorpmjölet. Lägg fiskbitarna i den varma pannan och stek tills de tagit färg innan du vänder och steker klart. Medelvärme är lagom. Bitarna blir snabbt klara. Några minuter räcker ofta.
![]() ![]() ![]()
|
|